Humlevennlige planter i gården

Humle

Humler trenger blomster fra tidlig om våren helt til høsten er over. Av den grunn innebærer planen at vi har plukket ut planter som dekker hele denne perioden. Det betyr blomsterløk som bla. krokus, flerårige blomster, busk og noen trær. De fleste av trærne er frukttrær og mange av buskene er bærbusker. Alle blomstrer til forskjellig tid.

Blomsterløkene vil settes rundt alle busker og trær og blomstene vil plantes i bedet utenfor oppgangene i Strømstadgata. I tillegg vil det bli plantet klatreplanter langs muren og tørkebåsene samt ny hekk ved inngangen fra Rosehoffgata. Også hellingen ned mot søppelskuret i Vågebyveien skal beplantes. Frukttrærne og bærbuskene vil plantes i området ved Rosenhoffgata.

Planskissen viser kun nye planter. Eksisterende planter vil bli værende der de er nå. Humlevennlige planter PLAN

Vi gleder oss til å få bidra til bedre betingelser for humlene og en enda hyggeligere gård å leve i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s