NYTT VEDTAK OM TILKOBLING AV ILDSTEDER

Vedtak 10.12.2018 om styrets godkjenning av tilkobling av ildsteder til pipeløp i borettslaget: 
Alle nye ildsteder, endringer i ildsteder, eller endringer i tilkoblinger til pipeløp i Borettslaget Rosenhoff kv III må godkjennes av styret før de kan tas i bruk. Dette gjøres gjeldende fra 10.12.18.

Vedtaket ble fattet på grunn av brannfaren forbundet med tilkoblinger som ikke er gode nok, eller ved tilkoblinger til pipeløp som ikke er i bruk – og dermed ikke sikret. Vedtaket gjelder frem til kommende ekstraordinære generalforsamling/generalforsamling, hvor styret vil fremme forslaget inn i borettslagets vedtekter. Dette gjør vi fordi melding av ildsted nå kun gjøres via egenerklæring til Brann- og redningsetaten, Oslo kommune og styret ikke anser dette som tilstrekkelig for å overholde brannsikkerheten i borettslaget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s